Tko se sve nalazi na piramidi?

Pokušajmo sastaviti piramidu »vladara svijeta«. Postavljena je na podanički svijet u kojem je pojedinac programiran u robota s matičnim brojem, a uskoro i s ugrađenim čipom. Njegov mozak upravljan je valovima programiranih medija koji su u isključivom vlasništvu svjetskih gospodara. On postaje poslušnik (uglavnom nesvjestan) svojih gospodara i vjerni izvršitelj onoga što se od njega očekuje, pritom misleći kako je važan čimbenik koji o nečemu odlučuje. Takav pojedinac je veliki pobornik svjetske globalizacije koji u njoj vidi planetarnu demokraciju umjesto zastrašujućeg despotizma. Odbacuje svoju državu i svoju naciju kao neprihvatljiv okov koji ga guši, odbacuje svoju vjeru koja ga sputava. Postaje internacionalni ljevičar, liberalni Europljanin, u sebi vidi važnog demokrata i borca za prava, a u stvari je tek tada ostao bez ičega, bez duše, Boga i domovine, a umjesto »važnog demokrata« postao je tek programirani mali čip u žrvnju »vladara svijeta«. 

 

Na takvom svijetu poslušnih pojedinaca (ne nedostaje još puno do potpune transformacije) leži baza piramide. U njoj su smještene sve mnogobrojne organizacije financirane od svojih gospodara, razne nevladine udruge, odbori za zaštitu prava, odbori za kontrolu izbora ili nečeg drugog i slično. Prvoj stepenici treba ubrojiti i najubojitije oružje »vladara svijeta«, a to su apsolutno kontrolirani mediji. 

 

Stepenica iznad obuhvaća već malo više sofisticirana udruženja u kojima su pojedinci itekako svjesni svoje zadaće da putem anacionalnog, nekršćanskog i liberalno-globalističkog propagandnog djelovanja utječu na psihu ljudi, poglavito na najdragocjeniji dio koji je najskloniji manipulaciji, mladež. U ovaj prsten piramide svakako treba uvrstiti »društva kćeri« svjetskog masonstva (Rotary, Lions, Inner i sva međunarodna tzv. humanitarna društva, Helsinški odbor, Otvoreno društvo i sl.). Tu su još razni trgovinski blokovi i međunarodne institucije (MMF, Svjetska banka, Svjetska trgovinska organizacija, i dr.). Najutjecajnija je svakako institucija UN-a koja je isključivo u službi »vladara svijeta«. 

 

Treća stepenica piramide svjetskih vladara obuhvaća dobro organizirane masonske lože, mnogobrojne cionističke organizacije, poznate institute i fondacije kao npr. Kissinger Associates i Rockefeller Foundation, članove okultnog i sotonističkog bratstva Skull and Bones, Rimski klub i druge elitističke organizacije. 

 

>>Saznajte više o masonima<<

 

U četvrtu stepenicu piramide, na kojoj se vrši raspodjela svjetskog bogatstva između svjetskih moćnika, sigurno možemo ubrojiti britanski Kraljevski institut za međunarodne poslove RIIA, američki Savjet za vanjske poslove CFR, Bilderberg grupu i Trilateralnu komisiju. Iz ove stepenice piramide ne smije se izostaviti ni američka obavještajna agencija CIA ni tajna britanska služba MI-6. 

 

>>Saznajte više o Bilderberg grupi<<

 

Peta stepenica piramide rezervirana je za Okrugli stol koji koordinira sve važne spomenute institucije. Tu se nalaze veleštovani meštri najznačajnijih masonskih i iluminatnih loža i vođe cionističkih organizacija. Na ovom prstenu i prema dolje počinje izvršna vlast »vladara svijeta«. 

 

>>Saznajte više o Okruglom stolu<<

 

Komitet 300 nalazi se na šestoj stepenici piramide, iznad Luciferovog oka, gdje najmoćniji od najmoćnijih slobodnih zidara, iluminata i židovske elite stvaraju strategiju potpune uspostave »novog svjetskog poretka«. Koja je budućnost ovog planeta ako će se definitivno ispuniti Ivanovo evanđelje Jakova Lorbera o Luciferovom otkupljenju ovog svijeta? 

 

>>Saznajte više o Komitetu 300<<

 

Tko sjedi na samom vrhu sudbinske piramide? Troje ih je, a dvojicu smo već više puta spominjali (dinastiju Rockefeller kao simbol židovskog bogatstva i moći te dinastiju Rothschild kao dvostoljetnu ikonu iluminata) i o njihovim carstvima i bogatstvima nije potrebno govoriti. Treći upravitelj ovog planeta je najbogatija žena na svijetu, naoko mila starica, posebice draga medijima, kao i čitava njena obitelj koja kao da uživa dok mediji smišljaju svakojake male gadosti i o tome obavješćuju javnost. Draga i krhka starica koju javnost zbog napada medija gotovo da obožava, koja, kako kaže naš »vrli« znalac Željko Krušelj kada govori o shizofrenoj Colemanovoj teoriji o Komitetu 300, ne može ni kontrolirati rasporak svoga sina Charlesa, kraljica je Elizabeta II., žena ogrezla u krvi do samog vrata. Naoko je dobrodušna, umiljata i nevina starica koja za javnost ne odlučuje ni o čemu, koja je samo živopisna figura u čuvanju stare britanske tradicije. Je li baš tako? Kraljica Elizabeta II. predsjedava tajnim sastancima Tajnog savjeta (Privy Council) na kojemu su prinčevi, anglikanski nadbiskup od Canteburyja, predsjednik vlade i ministri. Tu se donose strateške odluke britanskog hegemonizma i »vladara svijeta«, a donosile su se i povijesne odluke o britanskom kolonijalnom osvajanju gotovo polovice planeta i smaknuću nekoliko milijuna ljudi diljem Afrike, Azije, Amerike i Australije. Dogovarale su se, kako za vrijeme Elizabete II., tako i za vrijeme njenih prethodnika, a sve u ime britanske krune, najveće pljačke sirovina, rudnih bogatstava, zlata i dragulja iz britanskih kolonija širom svijeta. 

 

Na sastancima Tajnog savjeta donose se strateške odluke djelovanja masonske Velike lože Engleske i čitavog masonstva u svijetu. Zanimljivo je da se ti tajni sastanci održavaju u onoj istoj sobi u dvorcu Windsor gdje je Francis Bacon na engleski jezik preveo Bibliju, za uporabu u Anglikanskoj crkvi uz trideset i šest tisuća preinaka i »pogrešaka« kod prevođenja. 

 

Danas je njezina obitelj vlasnik preko tristo dvoraca i rezidencija u kojima je oko trideset tisuća umjetničkih slika i crteža te najvrjednija zbirka dragulja na svijetu. Kraljičina obitelj je vlasnik najelitnijih imanja u Engleskoj, gotovo većine nekretnina grada New Yorka (Teatarski distrikt, 42. ulica i dr.), najveće svjetske plantaže u Mississippiju Delta and Pine Co., a vodeći je dioničar u mnogobrojnim mastodontskim vodećim svjetskim kompanijama (Rio Tinto, Royal Dutch Shell, ICI, British Petroleum, General Electric i drugih). Njezina moć u bivšim britanskim kolonijama i danas je ogromna, ona odlučuje o njihovim vladama i predsjednicima te i dalje njima vlada56. Kraljica Elizabeta odlučuje o ciljevima i zadacima svjetske masonerije, na samom je njezinom čelu i sam vrh piramide »vladara svijeta«, uz Rothschilda i Rockefellera, pripada baš njoj.

____________________________________________________

Tekst prepisan iz knjige Vladari Svijeta, Mladen Lojkić

Kommentar schreiben

Kommentare: 2
 • #1

  Malorus (Montag, 17 Oktober 2016 01:58)

  Так що залиште його, чи не так ?! Досить! Які
  наркотики і хвороби ?! - Телебачення! - Не
  будь зухвалим, тому що якщо я встаю ... Ти
  чуєш, що я аплодував руки? Чи чуєте ви? - Я
  думав, що вбивство комарів! - І я вважаю,
  що ти комар! Давайте просто залишити його в спокої! Стенд на мосту його! Вам
  сподобається Горбань із Нотр-Дам в Парижі!
  Що сталося з тобою ?! Що сталося з тобою ?!
  Уже відділений від нього пенсне і
  кровопролитних і сліпими очима! Ви знаєте,
  це буде різати горло! Я скорочу горло! Ні, я буду різати горло, але я збираюся відрізати
  тобі шматок за шматком! Я розпушити
  навколо, поки хто-небудь не зупинить мене!
  Ви продовжуєте дивитися на це! Ось чому ти
  сліпий, так що ви не розумієте? - Я не так! - Ти
  не так? Присоскою і кволий! Ви тулилися так багато, що ви не можете не сидіти там, де ви!

 • #2

  gorlovka (Samstag, 10 Juni 2017 06:36)

  Чому ви кинули? Чому? - випадково впустив
  пульт, я навмисно не кинув! - Святе дерьмо,
  це більше ваше нахабна поведінка! - Що це
  таке? Давай, вдарив мене ще раз! Ти ідіот! - Я
  ідіот? - Так! - Я, бо я вас лайно на мене! - Що
  мені тепер робити? Що? Я просто хотів, щоб побачити щось по телевізору! Це не причина,
  що ми ляпас вибуху! E! Що я зробив? Мама!
  Мама! Що я зробив? Поясніть мені це! Будь
  ласка, поясніть мені! Ой, боляче! Дайте мені
  спокій, я хворий! - Виродок ... - Але я ще не
  бачив! Я не бачив! Я не бачив! - Ніколи ви підніміть руку мені! - Але це було в порядку
  самооборони! - Ви мене вдарив прямо в очі,
  моя кров тече, я не бачу нічого на ньому! Ви
  вдарив мене, ти, ублюдок, ваша рука суха,
  що Бог дав! - Дай мені спокій! Дайте мені
  спокій! - брудний ублюдок! Брудний ублюдок, якого я нічого не можу зробити!
  Виродок, ви підніміть руку мені! Виродок! Ви
  вдарили мене! Виродок! Виродок! Виродок!
  Те, що Бог дав автобус перевертається, але
  тільки ті, які не повертаються додому
  живими!